Kommande verksamhet

2016-11

2016-4

Naturskyddsföreningen Höga Kusten – Ådalarna äger en tubkikare, av märket Kowa, avsedd för fågelstudier.Kikaren skall i första hand användas vid föreningens gemensamma aktiviteter. När kikaren inte används vid föreningsaktiviteter, kan den korttidsutlånas till medlemmar i kretsen eller i Ångermanlands Ornitologiska Förening.

Följande gäller vid utlåning:

1. Tubkikaren utlånas per vecka, normalt måndag till måndag.
  2. Utlåning bokas hos Naturskyddsföreningens regionkansli (Maria Danvind, tel. 073-275 17 36). Kikaren avhämtas och återlämnas efter överenskommelse med Maria.
  3. Vid utlåningstillfället lämnas en depositionsavgift om 100 kr. Om kikaren inte lämnas tillbaka i tid måste låntagaren betala en avgift på 100 kr till föreningen, detta för att bokningssystemet ska fungera!
  4. Vid tillfällen när Naturskyddsföreningen och Ångermanlands ornitologiska förening har aktiviteter (se programmen!) används kikaren där och kan inte lånas ut.