Uppskjutet årsmöte!

Årsmötesförhandlingarna som skulle ha hållits i torsdags kväll (21/3) fick skjutas upp eftersom valberedningen inte har lyckats hitta en kassör till styrelsen. Däremot har vi nu en blivande ordförande. 🙂

Vi kommer att återkomma med ett nytt mötesdatum inom kort och det nya mötet kommer att annonseras minst en månad i förväg, i enlighet med stadgarna. Välkommen att delta då!

Istället för mötesförhandlingar blev det bra diskussioner med gott fika och en fantastiskt intressant föreläsning om flodpärlmusslan av Oskar Norrgrann från länsstyrelsen. Föredraget hölls i samarbete med Kramfors kommun, under deras Hållbarhetsvecka.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.